Hulp nodig? Mail naar info@staalvoormannen.nl

Voor mannen, door mannen

Home / Ons verhaal / Over ons

STAAL voor Mannen is een nieuw Nederlands bedrijf.

STAAL is opgericht door Carel en Casper, vader en zoon.

STAAL staat voor no-nonsense. Geen eindeloze rij met producten die min of meer hetzelfde doen, maar twee kwalitatief hoogwaardige producten. 

STAAL maakt kiezen eenvoudig. Gebruik de crème wanneer je gladgeschoren door het leven gaat. De gel is de beste keuze voor mannen met een stoppelbaard. 

In 2016 is STAAL voor Mannen opgericht. Vrouwen verzorgen hun huid al eeuwen. Voor mannen is dit nog een beetje taboe. Maar de mannenhuid heeft ook verzorging nodig. Natuurlijk zijn er al huidverzorgingsproducten voor mannen op de markt. Vaak worden deze niet in Nederland gemaakt. 

Carel en Casper besloten een stoer, krachtig product te gaan verkopen. Een product waarvoor een man gerust zelf naar de winkel kan gaan. Voor het samenstellen van het product is een Nederlandse fabrikant gevonden.

Resultaat: een product dat doet wat het belooft. Het bevat bewezen werkzame stoffen. En... allerlei onlogische stoffen, zoals parabenen, alcohol, nano-partikels en kleurstoffen blijven eruit.

Aan het product is koffie-extract toegevoegd en cafeïne. Dit geeft de huid een boost, zoals koffie dat voor het hele lichaam doet. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »